Hastanemizde Hemşireler Günü etkinliği yapıldı
21 Mayıs 2018

Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanemizde 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası kapsamında, sağlık tesisimizde görevli Hemşirelere personellerimizin “Hemşireler haftası” kutlama etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Suat Türkoğlu, Ahi Evran Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Güneş, Kamu Hastaneleri Başkanımız Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Avcu, Başkan Yardımcımız Serdar Duru, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcımız Cuma Köysüren, AEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Figen Tuncay, Kaman Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Süleyman Ersoy, AEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcılarımız Uzm Dr. Erkan Dulkadiroğlu, Uzm. Dr. Mehmet Emin Şirin, Uzm. Dr. Selcen Duran, Dr. Aslıhan Kılıç Torun, İdari ve Mali İşler Müdürü Suat Oğuz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayşe Yaşasın, Müdür Yardımcısı Serap Atak, idarecilerimiz ve Hemşire personellerimiz katıldı.

Etkinlikte Hemşirelik mesleğinde 35 yılı aşkın süredir hizmet vermeye devam eden Hemşirelerimiz Ayşe Kömcü, Halide Dönmez, Alev Erdoğan, Sevgi Altunkılıç, Nuriye Tanrıverdi’ye plaket takdim edildi. Ayrıca en tecrübeli hemşiremiz, mesleğinde 41. yılını dolduran Ayşe Kömcü’ye çiçek takdim edildi.

Etkinlik pasta kesimi ve yapılan ikramların ardından sona erdi.