Hastanemizde Spor Ve Yoğun Bakım Hekimleri Görevlerine Başladı
17 Ekim 2018

AEÜ Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanemizde yoğun bakım ünitesi ve spor polikliniği olmak üzere 3 Uzman Hekimimiz görevlerine başlamıştır.

Yoğun Bakım Ünitesine Dr. Öğr. Üyesi Avşar Zerman, Uzm. Dr. Ayça Gümüş, Spor Hekimliğine ise Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Dündar’ın ataması yapıldı. Konuyla ilgili İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Suat Türkoğlu yapmış olduğu açıklamada; “Her iki branşta’da hekimlerimiz hastanemize ilk kez atanmışlardır. Hekimlerimize görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Yoğun Bakım Ünitesine hizmet verecek olan hekimlerimizin yanı sıra gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Spor Hekimimiz;

1 -) Spora katılım için muayene (Lisans, Sağlık Raporu),

2-) Sporcu Kas-İskelet sistemi yaralanmaları tanısı, tedavisi ve sportif rehabilitasyonu ile spora geri dönüşün planlanması,

3-) Spor takımlarına, federasyonlarına veya büyük sportif organizasyonlara sağlık hizmeti sağlanması,

4-) Fizyolojik yöntemler ile performans artımı konusunda danışmanlık,

5-) Dopingle mücadele ve ek besin desteği açısından danışmanlık,

6-) Kronik hastalığı olan bireylerde egzersiz reçetesi planlaması,

7-) Yaşlılarda ve çocuklarda egzersiz planlaması gibi durumlarda vatandaşlarımıza hizmet vermektedir.

spor hekimi.jpg

yoğun bakım.jpg