14 MART TIP BAYRAMI KUTLANDI ​
15 Mart 2019

14 MART TIP BAYRAMI KUTLANDI

Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü 14 Mart Tıp Bayramı kutlama etkinliği AEÜ Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi toplantı salonunda gerçekleşti.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan etkinlikteBaşhekim Yrd. Dr. Aslıhan KILIÇ TORUN Modern Tıbbın Tarihçesinden bahsetti. İl Sağlık Müdürümüz, Tıp Fakültesi Dekanı, Kırşehir Milletvekili ve Kırşehir Valimizin konuşmalarının ardından İl Sağlık Müdürlüğümüzde en uzun süre görevde olan iki hekimlerimiz Dr. Mehmet ÇİÇEK ve Dr. Gündüz YÜCESAN’a Milletvekilimiz ve Valimizin tarafından teşekkür plaketleri verildi.
Etkinliğe Kırşehir Valisi İbrahim AKIN, Ak Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa KENDİRLİ, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kasım KARAHOCAGİL, Vali Yrd. Ramazan YILDIRIM, İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Suat TÜRKOĞLU, Hastane Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Yahya ŞAHİN, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, İdarecilerimiz, Hekimlerimiz ve Sağlık Personellerimiz katıldı.
Etkinlik Basın Birimimizin hazırlamış olduğu “Tıp Bayramınız Kutlu Olsun” temalı video gösterisinin ardından Dr. Gündüz YÜCESAN ve müzik ekibinin müzik dinletisiyle devam etti. 14 Mart Tıp Bayramı etkinliğimiz pasta kesimiyle sona erdi.