HASTANEMİZDE PLASTİK CERRAH GÖREVE BAŞLADI
11 Nisan 2019

Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hizmet vermek üzere Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahisi Uzmanı Dr. Emre ÖZENALP göreve başlamıştır.

1986 Ankara’da doğumlu Dr. Emre Özenalp, 2005 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesine mezunudur. 2012 yılında Tokat Başçiftlik Devlet Hastanesinde bir yıl görev yaptıktan sonra 2013 yılında Erciyes Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesinde Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi eğitimine başladı. 5 yıl süren Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi eğitimi sonrası ihtisasını tamamlayarak Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı oldu. Nisan 2019 tarihi’nden itibaren Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde göreve başlamıştır.

Hekimimize ve tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun der, çalışma hayatında başarılar dileriz.

211270,dr1jpg.png