HASTANEDE AFAD EKİPLERİ TARAFINDAN "BİNA GÜVENLİĞİ" EĞİTİMİ VERİLDİ
18 Aralık 2019

HASTANEDE AFAD EKİPLERİ TARAFINDAN "BİNA GÜVENLİĞİ" EĞİTİMİ VERİLDİ

Kırşehir Afet Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanemizde "Bina Güvenliği" alanında eğitim düzenlendi.
Hastane Toplantı Salonu'nda yapılan eğitime, AFAD Müdürü Metin ALPARSLAN, KIrşehir İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet YETİŞ, Hastane Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Yahya ŞAHİN, Başhekim Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Sercan EROĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Erol ERŞEKERCİ, Dr. Halim KOÇPINAR, Hastane İdari ve Mali İşler Müdürü Ahmet ALAN, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayça ATİK, Müdür Yardımcısı Serap ATAK ve hastane çalışanları katıldı.
İl olarak AFAD görevlisi deprem sırasında yapılacak olan hareketleri ve bina güveniğini anlattı.
Daha sonra ise İnşaat Mühendisi Kasım UYGUR, temelden çatıya kadar binaların yapım şekillerini ve alınacak tedbirleri paylaştı.
Eğitimin ardından ise AFAD ekipleri hastane santralinde bulunan dolabı sabitleme çalışmasını katılımcılara aktardı.