Temel Ultrason Eğitimi Hastanemizde verildi
01 Ekim 2020

Temel Ultrason Eğitimi Hastanemizde verildi

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi  tarafından ortaklaşa düzenlenen Temel Ultrason Eğitimi, online olarak Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi konferans salonunda Acil Servis doktorlarından Uzman Doktor Halil İbrahim Atalay'ın moderatörlüğünde verildi.

Eğitime; Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Yahya ŞAHİN, Acil Tıp Anabilim dalı öğretim üyeleri, asistan ve pratisyen doktorlarımızın katılımıyla sosyal mesafe ve hijyen kuralları riayet edilerek önce teorik ardından uygulama dersleri gerçekleştirildi.

Türkiye'nin dört bir yanından eş zamanlı geniş katılım kitlesi bulunan çevrimiçi eğitimde temel ve acil ultrason kullanma becerisi kazandırılması amaçlanmış olup eğitim sonunda katılımcılara katılım belgeleri elektronik olarak mail adreslerine gönderildi.