Vali Akın, Hastanemizde İncelemelerde Bulundu
01 Ekim 2020

Vali Akın, Hastanemizde İncelemelerde Bulundu

Valimiz Sayın İbrahim Akın, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Pandemi Servisinde incelemelerde bulundu.

Ziyaretinde İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Ali Bulut, Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Yahya Şahin ve hastane yöneticilerinden pandemi ile ilgili yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Valimiz Sayın İbrahim Akın, sağlık çalışanlarının görevlerini özveri ile yerine getirdiklerini söyledi.

Tüm dünyanın olduğu gibi ülkemizin de gündeminde olan Koronavirüs ile mücadele kapsamında salgının yayılmasını önlemek üzere ilimizde de önemli kararlar alınıp uygulamaya konulduğunu belirten Valimiz Sayın İbrahim Akın, “Sağlık çalışanlarının bu süreçteki yükünün farkındayız. Arkadaşlarımız fedakârca çalışıyorlar. Bizler de sahada denetimlere çıkarak vatandaşlarımıza hatırlatmalarda bulunuyoruz. Vatandaşlarımızdan da salgınla mücadelede başarılı olmak için maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymada hassasiyet göstermelerini bekliyoruz. Bu vesileyle, Koronavirüs ile mücadelede önemli görevler üstlenen başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm personele kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Sayın Valimizin ziyareti hastanenin Pandemi Servisinde incelemelerde bulunarak sağlık çalışanları ile sohbet etmesi ile sona erdi.