Kırşehir Valisi Sayın İbrahim Akın'dan Yeni Yıl Ziyareti
04 Ocak 2021

Kırşehir Valisi Sayın İbrahim Akın'dan Yeni Yıl Ziyareti

Kırşehir Valisi Sayın İbrahim Akın görev başında olan 112 Acil Çağrı Merkezi, 3 ve 6 no’lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis’ini ziyaret ederek görev başında olan personelin yeni yılını kutladı.

Ziyarete İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Ali Bulut, Sağlık Hizmetleri Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Yetiş, Destek Hizmetleri Başkanımız Yunus Dağ, Başkan Yardımcılarımız Dr. Sadettin Doğangün, Ertan Yıldız, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Yahya Şahin ve hastane yöneticileri de katıldı.

Kırşehir Valisi Sayın İbrahim Akın yapmış olduğu konuşmada; “2020 yılında tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de görülen Koranavirüs salgınının insanlığı olumsuz yönde etkilediğini ve çok sayıda insanın hayatını kaybettiğini, önümüzdeki günlerde aşının uygulanmaya başlamasıyla birlikte salgınla mücadelede önemli bir aşamanın kaydedileceğine inandığını ifade eden Valimiz Sayın İbrahim Akın, “2021 yılının milletimize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

07jpg.png