Verem Eğitimi ve Propaganda Haftası
08 Ocak 2019

72. VEREM EĞİTİMİ VE PROPAGANDA HAFTASI AÇILIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ

Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde AEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim Salonunda 72. Verem Eğitimi ve Propaganda Haftası Açılış Programı Gerçekleşti. Programa İl Sağlık Müdürümü Uzm. Dr. Suat TÜRKOĞLU, Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa AVCU, Sağlık Hizm. Başkan v. Serdar DURU, Başkan Yrd. Cuma KÖYSÜREN, AEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Figen TUNCAY, Hastane Yöneticileri, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Ayça ÜNVEREN, Şube Müdürleri ve personeller katıldı.
Programda Verem Hastalığı Hakkında Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Duygu ZORLU KARAYİĞİT’in bilgi vermesinin ardından Verem Hastalığının Dünyadaki ve Ülkemizde Durumu hakkında Verem Savaş Dispanseri İl Koordinatörü Dr. Halim KOÇPINAR bilgi verdi.

resim 2.png
resim3.png