AMELİYATHANE HEMŞİRELİĞİ EĞİTİMİ SONRASI SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLENDİ
26 Ekim 2023

AMELİYATHANE HEMŞİRELİĞİ EĞİTİMİ SONRASI SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLENDİ
Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanemizde 25.09.2023 - 24.10.2023 tarihleri arasında düzenlenen Ameliyathane Hemşireliği Eğitimi sona erdi.
Eğitim sonrası İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ertan Değirmencioğlu’nun da katılımı ile sertifika töreni düzenlendi. Törende konuşma yapan İl Sağlık Müdürümüz yapmış olduğu açıklamada;
“Kıymetli eğitimcilerimiz, kursiyerlerimiz göreve geldiğimizden bu yana her alanda olduğu gibi hemşirelikte de branşında uzmanlaşmış personellerin sayısının her geçen gün çoğalması, hastanelerimizde hizmet kalitesinin daha da artması için büyük gayret ve çaba sarf etmekteyiz.
Ameliyathane Hemşireliği eğitimlerimizin hasta memnuniyetine de olumlu yansıyacağını bilmekteyiz.
Bu eğitimlerimizin amacı hemşirelikte hizmet kalitesini yükseltmek ve alanında yetkin ameliyathane hemşiresi yetişmesine katkı sağlamak, hemşirelerimizin görevlerini etkin ve verimli bir şekilde yürütecek bilgi, beceri ve tutumları kazandırmaktır.
Sağlık tesislerimizde sunulan sağlık hizmeti kalitesini artırmak için bu tarz eğitim programlarına devam edeceğiz. Eğitime sundukları desteklerden dolayı eğitimcilere ve kursiyerlere ayrı ayrı teşekkür ediyor, sertifika almayı hak eden tüm kursiyerleri tebrik ediyorum.” Dedi.
Hastanemiz Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Emine Başdoğan ise "Bu eğitimin yapılmasında emeği geçen Eğitim Hemşiremiz Sedef  Süngü'ye teşekkür ederim. Ayrıca kursa katılan kursiyerlerimize hayatları boyunca güzel işler yapmayı temenni ederim" dedi.

Konuşmanın ardından İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ertan Değirmencioğlu, Hastane Başhekimimiz Doç. Dr. Süleyman Ersoy, Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Bilal İlanbey, Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Üntan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Emine Başdoğan, Kalite ve Destek Müdürü Muammer Gül, Müdür Yardımcıları Halil Doğan, Murat Olgun tarafından eğitimi başarıyla tamamlayan katılımcılara teşekkür belgeleri takdim edildi.