Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemize Ziyaret
16 Şubat 2021

HASTANE YÖNETİMİ FİZİL TEDAVİ VE REHABİLİTASYON HASTANESİNDE İNCELEMEDE BULUNDU

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanemizin Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Yahya Şahin ve yönetim kadrosu yeni açılan 150 yataklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.
Başhekim Şahin’e, Başhekim Yardımcıları Dr. Halim Koçpınar, Uzm. Dr. İbrahim Üntan, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Ahmet Alan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayça Atik, İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı Nevzat Kurt eşlik etti.
Başhekim Şahin ve yönetim ilk olarak poliklinikleri ziyaret ederek çalışan sağlık personelini ile muayene olmak için gelen hastalarla görüştü.
Daha sonra yataklı serviste tedavi gören hastaları ziyaret eden Başhekim Şahin, istek ve önerilerini dinledi.
Hastalara ‘geçmiş olsun’ diyen Başhekim Şahin ve hastane yönetimi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi birim sorumlularıyla toplantı yaptı.