T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Eğitimde Verimlilik Artırma Toplantısı Yapıldı

Güncelleme Tarihi: 19/06/2020

EĞİTİM'DE VERİMLİLİK ARTIRMA TOPLANTISI YAPILDI

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanemiz'de 'Eğitim'de Verimlilik Artırma' toplantısı yapıldı.
Hastanemiz Toplantı Salonu'nda Hastanemiz Eğitim Birimi Görevlileri Yusuf Aydın ve Erol Aslan tarafından yapılan toplantıya İl Sağlık Müdürlüğü Şube Müdürü Bakırcı, Sağlık Müdürlüğü Eğitim Koordinatörü Rana Dakmaz, Ahi Evran Üniversitesi Sağlık  Fakültesi  ve Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu Bölüm Sorumluları, klinik birim sorumluları katıldı.
Yusuf Aydın tarafından hastanemizde staj yapacak öğrencilerin klinik uygulamalarında uyulması gereken genel kurallar ve işleyişi hakkında genel bilgilendirme yapıldı.