T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi

YENİ DUYURU- Yaz Stajı Hakkında duyuru

Güncelleme Tarihi: 16/06/2020

Müdürlüğümüzde ve bağlı sağlık tesislerimizde yaz dönemi için alınacak stajyer öğrencilerin başvuruları  01 Şubat - 30 Nisan arasında kabul edilmiştir.Ancak tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs salgını dolayısıyla alınan önlemler kapsamında, 2019-2020 öğretim yılına mahsus olmak üzere bazı üniversite rektörlüklerinin aldığı karar gereğince yaz stajları iptal edilmiştir.

Üniversite rektörlüğü tarafından stajları iptal edilmeyen ve başvurusu kabul edilmiş olan öğrencilerin staj sözleşmelerinde belirtilen tarih ve kurumda staj yapmaları Müdürlüğümüzce uygun görülmüştür.