Hastanemizde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği
08 Mart 2021

HASTANEMİZDE 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanemiz’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kırşehir Sağlık-Sen Şubesinin katkılarıyla gerçekleştirilen ve hastanemiz yemekhanesinde düzenlenen etkinliğe İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ali Bulut, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Yetiş, Destek Hizmetleri Başkanı Yunus Dağ, Başkan Yardımcıları Dr. Sadettin Doğangün ve Dr. Deniz Torun, Ertan Yıldı, Hastane Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Yahya Şahin, Başhekim Yardımcıları Dr. Halim Koçpınar ve Opr. Dr. İbrahim Üntan, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Ahmet Alan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayça Atik, Müdür Yardımcıları Nevzat Kurt, Serap Atak, Mesut Gündoğdu, İlkay Tekin, Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı Yasin Yücesan ve hastanemizde çalışan bayan çalışanlarımız katıldı.
Programda Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayça Atik ve İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ali Bulut birer konuşma yaptı.
Konuşmaların ardından Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı Yasin Yücesan çalışan sağlıkçı kadınlar adına Atik’e çiçek takdim etti.
Programın sonunda sağlık çalışanı kadınlar pasta kesti.