Organ Bağışı nedeniyle personellerimize teşekkür belgesi verildi
25 Mart 2021

ORGAN BAĞIŞI NEDENİYLE EMEĞİ GEÇEN DOKTORLARIMIZ VE SAĞLIK PERSONELİMİZE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ
Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanemizde geçtiğimiz günlerde yapılan organ bağışı nedeniyle süreçte emeği geçen doktor ve sağlık personellerimize teşekkür belgesi verildi.
Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Yahya Şahin, en son 2015 yılında hastanemizde organ bağışının olduğunu belirterek, doktorlarımıza ve sağlık personellerimize teşekkür etti.
Organ Nakil Koordinatörü Doç. Dr. Aydın Güçlü'de organlarını bağışlayan Z.K'ya ve ailesine bu süreçte verdikleri destekten dolayı memnuniyetini dile getirdi.
Başhekim Şahin ve hastane yönetim ekibi doktorlarımız ile sağlık personelimize teşekkür belgeleri takdim edildi.