ÜROLOJİ AMELİYATLARI İÇİN SON TEKNOLOJİ ÜRÜNÜ ENDOVİZYON CİHAZI HASTANEMİZE KAZANDIRILDI!
17 Ocak 2022

Müdürlüğümüze bağlı Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Bölümünde birçok ameliyatı başarılı şekilde yapılmasını sağlayan endovizyon cihazı hizmet vermeye başladı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Erol Erşekerci, Hastanemize alınan cihazın önemli ameliyatlarda kullanıldığını söyledi.
Dr. Öğr. Üyesi Erşekerci, “Üroloji ameliyatlarının büyük bir çoğunluğunu endoskopik (kapalı) ameliyatlar oluşturmaktadır. Kliniğimizde kapalı taş cerrahisi, prostatın kapalı ameliyatları, böbreğin kapalı ameliyatları gibi birçok ameliyat geçmişten beri başarı ile yapılmaktadır. Hastanemize alınan Striker marka endovizyon cihazı son teknoloji olup hastalarımıza daha iyi hizmet vermemize yardımcı olacaktır. Bu cihazın hastanemize kazandırılmasında katkısı olan Sayın İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr Üyesi Ali Bulut ve Hastane Başhekimimiz Sayın Doç. Dr. Ali Güneş’e teşekkürlerimizi sunarız.”dedi.