ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ BÖLÜMÜ YILIN 3 AYINDA 17 BİN HASTAYI TEDAVİ ETTİ
13 Nisan 2023

ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ BÖLÜMÜ YILIN 3 AYINDA 17 BİN HASTAYI TEDAVİ ETTİ

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanemiz bünyesinde hizmet veren Ortopedi ve Travmatoloji Kliniğimiz yılın ilk 3 ayında 17 bin 351 hastayı tedavi etti.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Ali Güneş, Ocak-Mart aylarında yoğun bir hasta trafiğinin yaşandığını bildirdi.
Kırşehir’in yanı sıra Ortaköy, Kozaklı, Sarıyahşi, Evren, Yerköy ve Hacıbektaş bölgesinden bir çok hastaya hizmet verildiğini belirten Güneş, “Hastanemiz bölgeye yoğun bir şekilde hizmet veriyor. Bugün sizlere yılın ilk ayında Ortopedi ve Travmatoloji kliniğimizin tedavi ve ameliyat sayılarını paylaşmak istedik. Kliniğimize başvuran 17 bin 351 hastayı tedavi olurken, 897 hastamız ameliyat edilerek sağlığına kavuşmuştur. Bu hastalarımızdan toplam 527 kişi ise  yataklı servisimizde yatarak tedavisi tamamlanıp taburcu edilmiştir.” dedi.
Başhekim Güneş, Ortopedi ve Travmatoloji Bölümünde görev yapan hocalarımıza, sağlık çalışanlarımıza ve yardımcı personellerimize teşekkür etti.