EL HİJYENİ KURALINA UYUMU YÜKSEK OLAN YOĞUN BAKIM ÇALIŞANLARIMIZA TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ
26 Mayıs 2022

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanemizde el hijyeni kuralına yüksek sevide uyum sağlayan yoğun bakım personeline teşekkür belgesi verildi.

Hastanemizin El Hijyeni Politikası gereği el hijyenine uyum kurumsal bir öncelik haline getirilmiş ve el hijyeni ile birlikte enfeksiyonu önlemeye ve kontrol altına almaya yönelik personelimizi teşvik ve motive edici çalışmalar kapsamında; yoğun bakım ünitesi çalışanlarının 2022 yılı birinci dönem 5 endikasyon kuralına uyumları enfeksiyon kontrol hemşireleri tarafından gözlemlenmiş ve el hijyeni kuralına uyumları değerlendirilmiştir.

Bu kapsamda yüksek oranda uyum sağlayan personele Hastane Başhekimimiz Doç. Dr. Ali Güneş tarafından verilen teşekkür belgesi verilmiştir.

• DSC_0367.JPG