DÜNYA PROSTAT KANSERİ FARKINDALIK VE DÜNYA LENFOMA KANSERİ GÜNÜ NEDENİYLE HASTANEMİZDE BİLGİLENDİRME STANDI AÇILDI
15 Eylül 2022

15 Eylül Dünya Prostat Kanseri Günü ve 15 Eylül Dünya Lenfoma Kanseri Günü nedeniyle Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanemiz Kanser Birimi tarafından bilgilendirme standı açıldı.
Poliklinik giriş katta açılan standı Başhekimimiz Prof. Dr. Ali Güneş, Başhekim Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Erkan Dulkadirğlu, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Emine Başdoğan ve Müdür Yardımcısı İlkay Tekin ziyaret etti.
Kanser Hemşiremiz Seher Daldal tarafından vatandaşlarımıza ise standımızda kanserle ilgili bilgilendirme ve broşür dağıtımı yapıldı.